+31 6 579 409 17
Shopping Cart 0 items - € 0.00 0
0 items in cart
Doelgerichte Facebook likes kopen

 

Iedereen wilt natuurlijk meer Facebook likes op zijn Facebook pagina, zodat uw Facebook posts gelezen wordt door Facebookers die binnen uw niche vallen. WebBeezz biedt doelgerichte Facebook services aan waarbij we doelgerichte Facebook likes bieden uit bijvoorbeeld Nederland. Er zijn veel bedrijven die Facebook likes verkopen, dit is in 95% van de gevallen bot likes (robot likes), hier heeft u helemaal niks aan. Maak gebruik van de Facebook likes van WebBeezz wij bieden u 100% eerlijke Facebook likes aan. Niet alleen uw Facebook pagina wordt populairder door de likes maar het vergroot ook uw sociale aanwezigheid dit komt ten goede van uw bedrijf en naamsbekendheid.

Facebook Likes Kopen

Facebook Likes kopen voor een Facebook Pagina, klinkt logisch toch? Bent u teleurgestelt door dat u Facebook likes kocht en likes uit India geleverd kreeg? U heeft als pagina-eigenaar veel moeite gestoken in het maken van een leuke Facebook pagina maar het ontbreekt nog een beetje aan de Nederlandse Facebook likes. Dit weerhoud bezoekers er van om ook op vind-ik-leuk te drukken.

Voordelen van Facebook Likes:

 1. Een uitdrukking van affiniteit. Een vind-ik-leuk is een uitdrukking van een terloopse affiniteit. Het betekend dat de bezoeker interesse heeft in een merk en misschien wel van het bedrijf wenst te horen. Dit is de eerste stap in het opbouwen van een relatie met een klant en een grotere mate van interactiviteit.
 2. Meer betrokken gebruikers. Volgens Facebook zijn mensen die op vind-ik-leuk drukken “meer actief en betrokken” dan de gemiddelde Facebook gebruiker.
 3. Facebook zegt dat een vind-ik-leuk-drukker 2.4 maal het aantal vrienden heeft van iemand die dat niet heeft en volgens Facebook 5.3 keer zoveel de links naar websites buiten Facebook.
 4. Het ‘virale’ kenmerk. Zodra u een leuke update plaatst op uw Facebook pagina en mensen reageren hier op dan kan deze reactie in het nieuwsoverzicht van alle mensen die op vind-ik-leuk hebben gedrukt verschijnen. Dit is vaak inclusief een stukje tekst, een link en soms een foto. Doet u dit goed dan is dat vaak de reden dat de vrienden van de mensen die op vind-ik-leuk hebben gedrukt ook op vind-ik-leuk drukken op uw pagina. Dat is hoe pagina ‘viraal’ gaat.
  Facebook zegt dat een gemiddelde gebruiker 130 vrienden heeft die ook op vind-ik-leuk kunnen drukken. Dat betekend dat, afhankelijk van het aantal fans dat u heeft, uw update een hele grote verspreiding kan hebben. Dat kan dus zowel meer bezoekers op uw pagina betekenen als meer bezoekers op uw website.
 5. Meer bezoekers naar uw website. Zoals gezegd kan het publiceren van een interessant artikel op uw website inhouden dat u via de vind-ik-leuk knop op uw website meer bezoekers trekt naar uw website. De vind-ik-leuk-knop is gelukkig een van de meest makkelijk te implementeren knoppen op uw website.
 6. Effectiever adverteren. Facebook houd keurig bij wie er waar op de verschillende knoppen drukken. Dat betekend dat u als vrij snel door kan hebben dat het bijvoorbeeld alleen vrouwen tussen de 20 en de 30 zijn uit Noord Holland die op uw updates reageren. Alleen dat al is zeer waardevolle informatie om uw advertenties op af te stemmen. Dit stukje heet overigens Insights en vindt u in het beheerdersgedeelte van uw pagina.

Voor dit probleem is er een oplossing: Facebook likes kopen. U kunt uw website voorzien van 250, 500 of 1000 Facebook likes. Met Facebook likes kopen zet u de eerste stap richting het vergoten van uw invloedssfeer op Facebook. Het eerste steuntje in de rug naar een succesvolle Facebook pagina om verder te kunnen bouwen. Het is op deze manier veel makkelijker om andere vind-ik-leukers aan te trekken via een Facebook campagne.

Waarom Facebook likes kopen?

 

Tegenwoordig is Facebook ontzettend populair onder de jongeren en ouderen. Facebook likes wordt letterlijk door iedereen gekocht. Er zijn restaurants, hotels, lokale ondernemingen, DJ’s, evenementen en zelf bekende Nederlanders kopen Facebook likes. Alleen met doel om een groter populariteit te genereren, meer naamsbekendheid en het imago te bevorderen. Facebook likes is voor ieder bedrijf de oplossing om snel te groeien.

Voor wie zijn deze Facebook likes nou bedoeld?

Webbeezz is de goedkoopste en meest waarde -toevoegende aanbieder van Facebook likes. Vele DJ’s, bedrijven, websites en bloggers zijn u al voorgegaan in het kopen van Facebook likes. Geef uw Facebook pagina de boost die het verdient.

Waarom Facebook likes kopen?

Het kopen van Facebook likes zorgt ervoor dat uw pagina meer betrouwbaarheid en autoriteit uitstraalt. Om duidelijk te maken dat het kopen van Facebook likes zin heeft geven wij u het volgende voorbeeld: U heeft een webshop voor overhemden. U wilt u onderscheiden van de concurrentie. Met een betere en meer zichtbare Facebook pagina trekt u meer klanten, meer likes en wordt de kans op verkopen flink vergroot.

Naast bereik en populariteit zorgen meer likes er ook voor dat uw website en Facebook pagina beter vindbaar worden. Uw Facebook pagina wordt hoger weergegeven in zowel de Facebook als Google zoekresultaten wanneer deze meer likes en activiteit heeft van Nederlandse . Wij leveren niet alleen Facebook pagina likes, maar ook facebook likes en ‘shares’ voor uw website, dit kan voor een flinke stijging van uw website in de Google zoekresultaten zorgen.

Voordelen:

 • Vergroot uw bereik en populariteit
 • Uw Facebook pagina loopt geen enkel risico!
 • Verbeter uw uitstraling
 • De goedkoopste Nederlandse Facebook likes
 • Rustige levering
 • Super support
 • Veilig betalen met iDeal & PayPal
 • Handmatige Facebook likes

Facebook likes kopen

Tegenwoordig kan iedereen een Facebookpagina maken. Het is zelfs mogelijk een complete pagina in elkaar te zetten met een prachtige en aantrekkelijke vormgeving. Toch blijft het aantal likes voorlopig uit, omdat de pagina nog niet bekend genoeg is. Zorgen voor meer likes is deels psychologie. Als mensen een pagina zien met weinig likes, straalt dit minder autoriteit uit. Daardoor zal de bezoeker minder snel overwegen de pagina leuk te vinden. Daarnaast rangschikt Facebook pagina’s op het aantal likes. Facebook likes kopen kan dan een oplossing zijn. Door het kopen van vind-ik-leuks ziet de pagina er betrouwbaarder uit en bouwt de Facebookpagina meer autoriteit op. Ten slotte worden de pagina’s beter gevonden op Facebook en in Google. Dat kan het verkeer op de website ten goede komen.